Friday, February 3, 2012

incotro??

                                 

 Unde ne indreptam?? Si aici nu ma refer de tine, la tine ...sau la mine... dar  la  noi ca omenire? ni s-a scurs timpul??? oare am stat destul pe aici si planeta s-a decis sa ne expulzeze, ca mai apoi, peste ani si ani cand se va simti din nou singura , sa devina din nou prietenoasa, pentru alti " noi"? 
 Nu stiu...intrebari sunt mii dar  raspunsuri mai putine. Am devenit o lume de nevoiasi" materiali, sentimentali... in fiecare  zi ne intrebam ce facem maine? De ce trebuie sa fie asa?? de ce o lume plina de razboi, de ura, de nedreptate...nepasare..oare  acum sute  de ani era la fel..dar in timp marturiile nepasarii s-au pierdut? sau pur si simplu ne  cimentam sufletul pe zi ce trece si nu ne mai pasa. Fiecare lupta pentru a trai " mai bine" fara a ne pasa insa de ce lasam in urma, de lacrimi si goluri.
  Oriunde privesc  , cineva sufera..in orice colt al lumii, cineva se cearta  cineva e rauvoitor, cineva huleste,cineva omoara.....nu ne suportam intre noi....cum poate oare planeta sa ne suporte?? A gasit si ea o metoda de purificare... ne acopera cu troieni albe , ne ingheata sufletele deja pierdute printre nameti..


                            " Unii spun că lumea va sfârşi în flăcări,
                               Alţii spun că în gheaţă.
                               Din ce-am gustat eu din dorinţă,
                               Îi cred pe cei ce spun în flăcări.
                              Dar dacă ar fi să pier de două ori,
                                Cred că am învăţat destule despre ură
                                Ca să spun că pentru distrugere
                               E la fel de bună şi gheaţa
                              Şi ar fi suficientă."  Robert Frost

No comments:

Post a Comment